erik grønner

Forfatter fra Larkollen

Easy Raiders – 2011

EasyRaiders

En fortelling om raid på store selskaper og forretningsmoral, og om en helt spesiell pilegrimsvandring på tvers av Europa

Ingen er råere eller dyktigere enn Alf Magne Juvet. Industrifyrsten, som startet med to tomme hender og en dårlig vandelsattest, troner på toppen av norsk næringsliv. Da landets nest største oljeselskap gjør et stort funn setter han alle brikkene i spill for å gjennomføre sitt største kupp. Ingen skal lenger kunne true Alf Magne Juvet, verken banker, regjering eller konkurrenter.

En blir ikke konge på haugen av å være lovlydig. Mørke hemmeligheter ligger begravd. Tror Juvet. Helt til hans blodsbror og tidligere kompanjong Odd Geir Hjertvik får samvittighetskvaler.

Mens Hanne Glitra, statens representant i Juvets styre, forsøker å stoppe raideren, aktiviserer han et nettverk av torpedoer og håndlangere. På hemmelig oppdrag fra landets regjering jakter journalisten Robert Røed på det samme byttet. De må lete langs en kronglete pilegrimsrute, tvers gjennom Europa, der Odd Geir Hjertvik har lagt i vei på sin angermarsj.

  • Han har solide kunnskaper om det han skriver om og er en drivende god forteller – Magne Lerø, Ukeavisen ledelse
  • Spennende og engasjerende, Inger Marie Elingsen – Sandefjords blad
  • Med Easy Raiders er Erik Grønner tilbake med det han kan best, spenningsromaner fra nærinsglivet

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s