erik grønner

Forfatter fra Larkollen

En mann, en bro og Felicia Wang – 2014

En_mann

Høyaktuell om broen over Oslofjorden som truer en fredelig idyll

–       Du er en bygutt for faen, hvorfor tror du vi kalte deg Urban?

Faren, Ruben kunne aldri forsone seg med at sønnen flyttet på landet, til strandhuset på Larkollen, arven fra moren som stakk hjemmefra med en spritimportør da han var en liten gutt.

På odden ytterst I Portnerviken lever einstøingen Urban et fredelig liv. Han savner den store kjærligheten, men har ingen ytre trusler å bekymre seg over som kan ødelegge idyllen. Inntil det en dag dumper ned et brev i postkassen fra Statens Vegvesen. Anført av den vakre prosjektlederen Felicia Wang planlegges det en gigantisk bro over Oslofjorden, med landfeste midt i Urbans strandhus.

– Dette er krigen om igjen !

Det er lokalpatrioten Werner som forkynner at tiden er inne for å danne en ny motstandsbevegelse. Sammen med ham  og den munnrappe naboen Margot tar Urban opp kampen mot den nye fienden. De er villig til å gjøre hva som helst for at broen ikke skal ødelegge hjemstedet deres.

Det er stengt for kommentarer.